Prelazak u Turkmenistan. Emigranti i žive u Turkmenistanu.

 

 

Turkmenkanska republika, u srcu srednje Azije, mogla bi biti održiva alternativa svakodnevnoj monotoniji. Azijska područja često se ne uzimaju u obzir prilikom traženja mjesta za preseljenje. Djelomično zbog nedostatka podražaja i povjerenja u takve konkretne stvarnosti, dijelom zbog nepoznavanja mjesta. Ali danas smo odlučili dati bolji i nadasve detaljan prikaz Turkmenistana, zemlje u kojoj bi bilo moguće početi ispočetka. U slijedeće retke umetnit ćemo neke osnovne podatke za mogući transfer, tako da kupnja nekretnine u Turkmenistanu može izgledati kao dječja igra.

Dakle, ako ste spremni, možemo početi!

                 

Takodjer okupiran od strane Aleksandra Velikog u četvrtom stoljeću prije Krista, Turkmenistan ima raznolik i prekrasan krajolik. Istočno su jedinstveni kanjoni i planine koji pripadaju prirodnom rezervatu Kugitang. Karakteristika koja ove planinske vrhove čini još spektakularnijima predstavljaju fantastične boje koje turiste ostavljaju bez riječi.

Prisutnost industrije na ovom zemljištu gotovo je ništa, a to omogućava značajno zadržavanje onečišćenja zraka radi zaštite lokalnih ljepota.

Stanovništvo karakterizira prisustvo različitih etničkih grupa, što pokazuje činjenicu da svake godine postoji mnogo investitora koji žele prisvojiti imanje u ovom zemljištu. Da biste to učinili, uz turističku vizu morate dobiti putovnicu s valjanošću najmanje tri mjeseca.

Govoreni jezik izraz je konzervativne kulture i malo sklon novim promjenama. O turkmenskom i ruskom jeziku se široko govori, ali uvijek je to utjeha, neće ih biti potrebno učiti. Zapravo će biti dovoljno dobro znanje engleskog jezika da biste mogli voziti nakon što stignete u Turkmenistan.

Što se tiče ekonomskog aspekta, pokušavamo shvatiti koji su stvarni troškovi života u Turkmenistanu. Da bismo to učinili, odlučili smo uključiti mali popis s pripadajućom robom, uslugama i cijenama.

Obrok, jeftini restoran 65,00 m
Obrok za 2 osobe, srednji restoran, tri obroka 200,00 m
Izbornik iz McDonalds-a (ili sličnog izbornika) 17,50 m
Domaće pivo (0,5L na slavinu) 10,00 m
Kapučino (normalno) 14,60 m
Mlijeko (normalno), (1L) 5,50 m
Kruh od svježeg bijelog kruha (500g) 2,00 m
Riža (bijela), (1kg) 12,50 m
Jaja (normalno) (12) 9,20 m
Lokalni sir (1kg) 31,67 m
Pileća prsa (bez kostiju, bez kože), (1kg) 26,25 m
Jabuke (1kg) 4,08 m
Struja, grijanje, klima, voda, smeće) za stan od 85m2 4.000,00 m

Lokalna valuta je Turkmenski manat, što odgovara 0,26 eura i s obzirom na ranije prijavljene cijene, možemo reći da dobro živjeti u ovoj zemlji nije tako teško.

Za sektor nekretnina moramo napraviti malu pretpostavku. Nisu svi gradovi u Turkmenistanu jednaki, a često se razlika u cijeni daje prisutnošću područja od povijesne važnosti.
Pustinja Karakum, drevni grad Merv (UNESCO-ova baština), sam glavni grad Ashgabat, koji je srce slavnog Puta svile, samo su neki od diskriminirajućih elemenata u izboru grada u koji ćete se preseliti.

Ali ako želite ostati prosječni, a pritom još uživati ​​u ljepoti okolice arhitekture, znajte da cijene počinju od 4.749,99 m po četvornom metru i 950,00 m mjesečno za najam.

Što da kažem, naš mini vodič je gotov; želimo vam ugodno putovanje!

Related Insights

  •  
    Prelazak u Turkmenistan. Emigranti i žive u Turkmenistanu.

        Turkmenkanska republika, u srcu srednje Azije, mogla bi biti održiva alternativa svakodnevnoj monotoniji. Azijska područja često se ne uzimaju u obzir prilikom traženja mjesta za preseljenje. Djelomično zbog nedostatka podražaja i povjerenja u takve konkretne stvarnosti, dijelom zbog nepoz ...

Povezano Nekretnine

Cod. 13205

Prodaja 3 sobe, Turkmenistan, Ashgabat, Ashgabat, villanova strisaili

741,027.00HRK
Prodaja
3 sobe

378 m²
Izuzetno trosobni stan na prodaju na izvrsnoj lokaciji u polu-središnjem.
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB