Widget nekretnina i statistike prosječnih cijena kuća

Sa ovim widget-om Realigro Real Estate nudi vebmasterima jednostavan i besplatan instrument preko kojeg mogu ponuditi dodatne usluge na svojim web stranicama. Zahvaljujući ovom widget-u, vebmasteri mogu da prikažu na svojim web stranicama prosječne cijene nekretnina koje se nalaze u određenim mjestima u svijetu.

Konfigurirajte Vaš Widget

Konfiguriranje widget-a je moguće preko izbora jezika, valute, jedinice mjere, nacije ili pojedinačnog grada na osnovu kojih se kreiraju grafički prikazi.

 

Jednom konfigurirani widget prema vlastitim potrebama, dovoljno je generirati kod koji treba kopirati i postaviti na Vašu web stranicu.

Polje pretraživač Realigro

Ponudite korisnicima Vaše web stranice mogućnost da pronađu nekretnine u cijelom svijetu! To je besplatan i jednostavan instrument koji možete primijeniti na Vašoj web stranici. Izaberite naziv za polje pretraživača (npr. Pronađi nekretnine u cijelom svijetu!) i izaberite format koji najviše odgovara Vašoj web stranici. Na kraju kopirajte i nalijepite HTLM kod na stranice na kojima želite da se pojavi pretraživač.

Povežite Vašu web stranicu sa Realigro Real Estate

Izaberite sliku koja Vam najviše odgovara i unesite ko dna Vašu web stranicu

Realigro Real Estate
Realigro Real Estate
Realigro Real Estate
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB