Prijelaz u Teksas: sve što trebate znati

Prijelaz u Teksas: sve što trebate znati

'' Lone Star State '' '' stanje osamljene zvijezde ''. Tako je definiran Teksas, država čiji je moto "prijateljstvo". Nakon nekoliko ratova neovisnosti, 1845. postaje dio Sjedinjenih Država. Ta unija, međutim, nije izgubila Teksas svoj pravi jedinstveni identitet i poznat širom svijeta, koju daje kultura mnogih utjecaja kao što su anglo-saksonski, latinoamerikanci i američki.

                    
Čak i danas, Texas je još uvijek povezan s živim folklorom poput rodea, country glazbe i zapadnih filmova.
Mnogi fanovi ove stvarne kulture u svoje pravo žele kupiti nekretninu u Teksasu.
Bivši predsjednik George Bush nazvao ga je "The Promise Land". Ovaj pridjev nije slučajan. Tek u 2016. godini, zapravo, Texas je bio nova domovina za 400.000 novih ljudi, što je uzrokovalo veliko povećanje nacionalne populacije.
Stoga je potreba tržišta nekretnina odmah spremna za rješavanje mnogih novih stambenih potreba. Stari se gospodarski objekti obnavljaju kako bi bili privlačniji, posebno za obitelji koje ne žele propustiti priliku da žive u Americi, ali uvijek u krajnjem ruralnom području.
Ako i vi ne možete čekati da se preselite u ovu netaknutu zemlju, svakako biste trebali znati neke vrlo korisne detalje.

1. Prije svega, Texani su veliki vlasnici nekretnina. Samo mislim da gotovo 45% ima vlastiti dom.

2. Sjeverno od Teksasa je vrlo poznat po kombinaciji modernosti i prošlosti. U stvari, možete naići na neka posebno moderna područja u konjima.

3. Opcije kućišta su ogromne i raznovrsne. Polaze od obiteljskih apartmana sagrađenih u 50-im godinama do visokih zgrada i elegantnih zgrada koje su izgradili glavni vlasnici nafte.

4. Dallas, možda i najpoznatiji grad u Teksasu zbog prisutnosti naftnih polja, također je najbogatije područje. Najljepše vile u blizini prekrasnog jezera počinju s 17 milijuna dolara.

5. Svi stanovnici imaju snažnu osjetljivost prema zelenilu i prirodi općenito.
Svake godine Dallas Train Plan organizira 150 milijuna raznolikih izleta diljem grada.

                                  

6. U ovom razdoblju usmjerenom prema tehnološkom napretku, ne možemo zaboraviti nebodere 90-ih godina, ponovno rođene nakon što je mjehurić nekretnina još traženiji.
Dallas je vrlo poznat po svojoj velikoj zbirci modernih kuća sredinom stoljeća, sve s istim karakteristikama, ali jedinstvenim u njihovoj vrsti.
Sporedni krovovi, ogromni prozori, zajedničke kupaonice između dvije spavaće sobe. Kupnja stanova u Dallasu znači trošenje 900.000 dolara.

 

Valja napomenuti da područja u kojima se gradnja ili kupnja imovine znatno razlikuju na financijskoj razini.
Prosječna cijena za Dallas-Fort-Worth područje je oko 230.000 dolara.
Pravi bogatstvo ovih domova je njihova vrijednost na tržištu: sama činjenica da se gradi u državi Texas je dodana vrijednost koja je teško devalvirati.

Related Insights

  •  
    Prijelaz u Teksas: sve što trebate znati

    Prijelaz u Teksas: sve što trebate znati '' Lone Star State '' '' stanje osamljene zvijezde ''. Tako je definiran Teksas, država čiji je moto "prijateljstvo". Nakon nekoliko ratova neovisnosti, 1845. postaje dio Sjedinjenih Država. Ta unija, međutim, nije izgubila Teksas svoj pravi jedinstveni id ...

Povezano Nekretnine

Ovaj brzi Move-u kući već je u izgradnji te će biti dostupan u listopadu. Molimo obratite Ernie izravno za više detalja i dostupnost.
Potpuno namješten / Iznajmljivanje Stan:    2 spavaće sobe, dnevni boravak, kupaonica na potpuno renoviran stan  Svi troškovi su uključeni u najam ...
Cod. 24173

Najam Kućica na splavu, Texas, Austin, Wimberley, 1557 Seamans Way Abilene,TX 79602

9,388.36HRK
Najam
Kućica na splavu

124.3 m²
Moj obnovljena kuća je dostupan za useljenje za iznajmljivanje u velikoj stanar samo mi e-mail
Cod. 23842

Najam Kućica na splavu, Texas, Houston, Houston, 2023 Brimberry St, Houston, TX 77018

5,007.13HRK
Najam
Kućica na splavu

0.09 m²
Smješten u procvatu hrastova šuma na velikim puno w / zrelih stabala. Netaknute drveni podovi i berba čvora sačuvati 1950 šarm. Kuhinja uživa vesela j...
Cod. 23198

Najam 1 soba, Texas, Houston, Houston, Houston, Texas 77004

10,264.61HRK
Najam
1 soba

160 m²
Lijepa i dobro se nenamješten stan s jednom sobom, den, kuhinje i kupaonice. Stan se nalazi u neposrednoj blizini Doma zdravlja i metro stanice. Kućni...
Cod. 20813

Najam Seoska kuća, Texas, Dallas, Northeast Dallas, 6941 Dalhart Ln

9,388.36HRK
Najam
Seoska kuća

0.09 m²
Svjetlo obiluje u ovom lijepom 3 spavaće sobe, 2 kupatila Lakewood kuće. Lijepo ažurirani, otvoren tlocrt daje svestranost i živi udobno. Prostrani dn...
Suvremena i moderan dom, potpuno renovirana tijekom uklj. običaj drvo i travertin podovi, granit i prirodnog kamena kupaonice plus more.New SS uređaji...
Cod. 12868

Prodaja Poljoprivredno zemljište, Texas, San Antonio, San Antonio, San Antonio

5,633,018.40HRK
Prodaja
Poljoprivredno zemljište

3510 m²
Ova nekretnina nalazi
Cod. 12321

Prodaja Vila, Texas, Dallas, Heath, 150 Shepherds Glen

26,162,241.01HRK
Prodaja
Vila

5600 m²
Ultimate Waterfront Estate!
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB