Kratke stanke u Sjedinjenim Državama. Top 3 Amerikanaca.

Kratke stanke u Sjedinjenim Državama. Top 3 Amerikanaca.


Došlo je jesen, a čisto ljetna turistička odredišta izdvojena je od strane većine investitora. Usredotočuje se na blaže područja, napuštajući obalne i karibske krajeve.

Koja su tri najbolja mjesta za odmor u Americi?

Počnimo s treće pozicije: Lubbock u Teksasu.

Iako se na prvi pogled može činiti grad bez atrakcija, potrebno je detaljno analizirati kako bi razumjeli njegov potencijal.
 Prije svega, on je dom Texas Tech University, najveći od četiri sveučilišne institucije u Teksasu. Gastro razina, grad je poznat po vinima (Sangiovese, Viognier, Tempranillo i Syrah) koje se natječu s Francuskom i talijanske tradicije.
 Posjetitelji mogu uživati ​​u izravnim iskustvima od uzgoja do proizvodnje vina u najpoznatijim vinskim podrumima u Lubbocku. Uz dobru čašu vina, ne možete propustiti tipičnu odrezak od pileća, 100% texanskog i, za gurmane, tradicionalne slastice.
Za ljubitelje fotografije, nezaobilazni sastanak je s zalascima sunca na jezeru Lubbock. Prema riječima turista, najljepše se mogu diviti u jesen.

                                        

Drugo mjesto: Lodi, Kalifornija

Krenuli smo na obalu, devedeset kilometara sjeverno od San Francisca.
Mora za ljubitelje prirode i iznad svega zelenog. Sa svojim čuvenim dolinama, grad Lodi kombinira ljepotu svojstvenu prirodi mjesta s proizvodnjom vina. U sektoru je uključeno stotinu tvrtki i 500 lokalnih oznaka.
Tišina, mirno mjesto je nakićen s umjetničkim galerijama, trgovinama najpoznatijih pivara i sira odluka i haute couture butici. Nemoguće je da se ne začaraju šarolik tržište tipične za jesensko razdoblje posvećene i organizirane od strane lokalnih farmera i obrtnika.


I konačno smo došli do prvog u poretku. Najcjenjeniji su turisti.

Prvo mjesto: Lake Geneva, Wisconsin

Plava, zlatna i crvena. Na ovom čarobnom mjestu nalazimo tipične jesenske boje.
Romantični i rustikalni u isto vrijeme, jezero privlači tisuće turista iz cijeloga mondo.Molti tih, ljubav na prvi pogled veličanstvene panorame, samo kupio kuću provesti jesen odmor.
Prirodni ambijent savršeno suživljava s turističkim atrakcijama, kao što su tematski parkovi, restorani i veličanstvena smještajna svojstva.
Tipično od mjesta su vintage trgovine koje se dobro uklapaju u postavku.
Možete šetati kroz šumu ili crveno, za većinu posvećen društvenog života, prisustvovati i najluksuzniji golf klubova i klubova koji karakteriziraju lokalnu noćni život.


Vi samo trebate odabrati koji od tih prekrasnih odredišta posjetiti prvi!

Related Insights

  •  
    Kratke stanke u Sjedinjenim Državama. Top 3 Amerikanaca.

    Kratke stanke u Sjedinjenim Državama. Top 3 Amerikanaca. Došlo je jesen, a čisto ljetna turistička odredišta izdvojena je od strane većine investitora. Usredotočuje se na blaže područja, napuštajući obalne i karibske krajeve. Koja su tri najbolja mjesta za odmor u Americi? Počnimo s treće ...

Povezano Nekretnine

Ovaj brzi Move-u kući već je u izgradnji te će biti dostupan u listopadu. Molimo obratite Ernie izravno za više detalja i dostupnost.
Potpuno namješten / Iznajmljivanje Stan:    2 spavaće sobe, dnevni boravak, kupaonica na potpuno renoviran stan  Svi troškovi su uključeni u najam ...
Cod. 24173

Najam Kućica na splavu, Texas, Austin, Wimberley, 1557 Seamans Way Abilene,TX 79602

9,530.50HRK
Najam
Kućica na splavu

124.3 m²
Moj obnovljena kuća je dostupan za useljenje za iznajmljivanje u velikoj stanar samo mi e-mail
Cod. 23842

Najam Kućica na splavu, Texas, Houston, Houston, 2023 Brimberry St, Houston, TX 77018

5,082.93HRK
Najam
Kućica na splavu

0.09 m²
Smješten u procvatu hrastova šuma na velikim puno w / zrelih stabala. Netaknute drveni podovi i berba čvora sačuvati 1950 šarm. Kuhinja uživa vesela j...
Cod. 23198

Najam 1 soba, Texas, Houston, Houston, Houston, Texas 77004

10,420.02HRK
Najam
1 soba

160 m²
Lijepa i dobro se nenamješten stan s jednom sobom, den, kuhinje i kupaonice. Stan se nalazi u neposrednoj blizini Doma zdravlja i metro stanice. Kućni...
Cod. 20813

Najam Seoska kuća, Texas, Dallas, Northeast Dallas, 6941 Dalhart Ln

9,530.50HRK
Najam
Seoska kuća

0.09 m²
Svjetlo obiluje u ovom lijepom 3 spavaće sobe, 2 kupatila Lakewood kuće. Lijepo ažurirani, otvoren tlocrt daje svestranost i živi udobno. Prostrani dn...
Suvremena i moderan dom, potpuno renovirana tijekom uklj. običaj drvo i travertin podovi, granit i prirodnog kamena kupaonice plus more.New SS uređaji...
Cod. 12868

Prodaja Poljoprivredno zemljište, Texas, San Antonio, San Antonio, San Antonio

5,718,300.98HRK
Prodaja
Poljoprivredno zemljište

3510 m²
Ova nekretnina nalazi
Cod. 12321

Prodaja Vila, Texas, Dallas, Heath, 150 Shepherds Glen

26,558,331.23HRK
Prodaja
Vila

5600 m²
Ultimate Waterfront Estate!
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB