PRODAJA KUĆE U INOZEMSTVU

PRODAJA KUĆE U INOZEMSTVU

Želite li prodati kuću u inozemstvu? Imate li nekretninu koja nije još uvijek pronašla svojeg vlasnika na nacionalnom tržištu?

Mrežni portal Realigro Real Estate vaše je rješenje. Brojni su razlozi zbog kojih trebate odabrati uslugu Realigro kako biste prodali kuću u inozemstvu.

Svaki se objavljeni oglas, koji se nalazi na vrhu popisa, mjesečno pregleda više od 1200 puta u 190 država svijeta.

JAMČIMO VAM DA ĆE VAM SE KUPCI OBRAĆATI.

Značajne brojke vezuju se za međunarodni portal Realigro za nekretnine koji svakog mjeseca bilježi iznimno veliki broj posjeta potencijalnih stranih kupaca čiji broj prelazi 150 milijuna, a što je najmanje 20 puta više u odnosu na nacionalni portal za nekretnine.

Portal Realigro je polazišna točka ne samo agencija i privatnih osoba koje žele prodati kuću u inozemstvu, već i stranih kupaca koji žele kupiti u vlastitoj državi.

Navedeni je portal optimalno pozicioniran na mreži i tražilicama zahvaljujući svim ključnim riječima koje stranci najčešće upotrebljavaju u njihovim materinjim jezicima.

Riječ je o jedinstvenoj višejezičnoj platformi na kojoj se svaki oglas objavljuje zasebno, a koji se zatim ne postavlja na više od 100 sličnih portala jer bi se stvorili brojni duplikati istog oglasa s pripadajućim rezultatima u tražilicama.

Međunarodni portal Realigro predstavlja najbolji način prodaje kuće u inozemstvu jer se može pretraživati na 24 jezika, strancima se pruža najbolje korisničko iskustvo i povećava se broj mogućih ponuda.

Odabirom portala Realigro za prodaju kuće u inozemstvu možete sklopiti kupoprodajni ugovor bez prodajnih naknada jer vam se kupci obraćaju izravno bez ikakvoga posrednika korištenjem obrasca za kontakt.

Ne gubite vrijeme i kupite oglas koji će se prikazivati na vrhu popisa rezultata na ovoj stranici:

Kupi oglas koji će se prikazivati na vrhu popisa rezultata

Ako se bavite tržištem nekretnina kao profesionalac, preporučujemo vam naše usluge Pro:

Usluge portala Realigro za agente nekretninama

Related Insights

  •  
    PRODAJA KUĆE U INOZEMSTVU

    PRODAJA KUĆE U INOZEMSTVU Želite li prodati kuću u inozemstvu? Imate li nekretninu koja nije još uvijek pronašla svojeg vlasnika na nacionalnom tržištu? Mrežni portal Realigro Real Estate vaše je rješenje. Brojni su razlozi zbog kojih trebate odabrati uslugu Realigro kako biste prodali kuću u ...

Povezano Nekretnine

Cod. 38126

Prodaja Nekretnine za razvoj, Bugarska, Varna, Osenovo, village Osenovo, Varna region, Bulgaria

748,208.00HRK
Prodaja
Nekretnine za razvoj

10118 m²
Prodaje se zemljište u elitnom priobalnom području na sjeveroistoku Bugarske u blizini odmarališta Zlatni pijesci i grada Varna. S parcele se pruža pr...
Cod. 38113

Prodaja Nekretnine za razvoj, Bugarska, Jambol, Jambol, Ул. Ямболен

3,111,360.00HRK
Prodaja
Nekretnine za razvoj

12000 m²
Komercijalno zemljište za gradnju u regulaciji grada Yambola. Objekt se nalazi na glavnoj asfaltnoj cesti i okrenut je prema cesti (65m). Ima vodu i s...
Cod. 38059

Prodaja 2 sobe, Bugarska, Burgas, Sunny Beach, Kassandra Kompleks Ž-7

266,688.00HRK
Prodaja
2 sobe

78 m²
3 sobe, 2 kata, namještaj, klima, bazen, 250 m od mora, dobra lokacija, godišnja naknada od 700 eur (straža, održavanje, bar, itd.)
Cod. 37991

Prodaja Poljoprivredno zemljište, Bugarska, Jambol, DENNITSA, Dennitsa

44,448.00HRK
Prodaja
Poljoprivredno zemljište

4200 m²
Prodaja Poljoprivredno zemljište 4200 m2 Dobra situacija za sadnju ili uzgoj životinja.
1 / 104
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB