PRODAJA KUĆE U INOZEMSTVU

PRODAJA KUĆE U INOZEMSTVU

Želite li prodati kuću u inozemstvu? Imate li nekretninu koja nije još uvijek pronašla svojeg vlasnika na nacionalnom tržištu?

Mrežni portal Realigro Real Estate vaše je rješenje. Brojni su razlozi zbog kojih trebate odabrati uslugu Realigro kako biste prodali kuću u inozemstvu.

Svaki se objavljeni oglas, koji se nalazi na vrhu popisa, mjesečno pregleda više od 1200 puta u 190 država svijeta.

JAMČIMO VAM DA ĆE VAM SE KUPCI OBRAĆATI.

Značajne brojke vezuju se za međunarodni portal Realigro za nekretnine koji svakog mjeseca bilježi iznimno veliki broj posjeta potencijalnih stranih kupaca čiji broj prelazi 150 milijuna, a što je najmanje 20 puta više u odnosu na nacionalni portal za nekretnine.

Portal Realigro je polazišna točka ne samo agencija i privatnih osoba koje žele prodati kuću u inozemstvu, već i stranih kupaca koji žele kupiti u vlastitoj državi.

Navedeni je portal optimalno pozicioniran na mreži i tražilicama zahvaljujući svim ključnim riječima koje stranci najčešće upotrebljavaju u njihovim materinjim jezicima.

Riječ je o jedinstvenoj višejezičnoj platformi na kojoj se svaki oglas objavljuje zasebno, a koji se zatim ne postavlja na više od 100 sličnih portala jer bi se stvorili brojni duplikati istog oglasa s pripadajućim rezultatima u tražilicama.

Međunarodni portal Realigro predstavlja najbolji način prodaje kuće u inozemstvu jer se može pretraživati na 24 jezika, strancima se pruža najbolje korisničko iskustvo i povećava se broj mogućih ponuda.

Odabirom portala Realigro za prodaju kuće u inozemstvu možete sklopiti kupoprodajni ugovor bez prodajnih naknada jer vam se kupci obraćaju izravno bez ikakvoga posrednika korištenjem obrasca za kontakt.

Ne gubite vrijeme i kupite oglas koji će se prikazivati na vrhu popisa rezultata na ovoj stranici:

Kupi oglas koji će se prikazivati na vrhu popisa rezultata

Ako se bavite tržištem nekretnina kao profesionalac, preporučujemo vam naše usluge Pro:

Usluge portala Realigro za agente nekretninama

Related Insights

  •  
    PRODAJA KUĆE U INOZEMSTVU

    PRODAJA KUĆE U INOZEMSTVU Želite li prodati kuću u inozemstvu? Imate li nekretninu koja nije još uvijek pronašla svojeg vlasnika na nacionalnom tržištu? Mrežni portal Realigro Real Estate vaše je rješenje. Brojni su razlozi zbog kojih trebate odabrati uslugu Realigro kako biste prodali kuću u ...

Povezano Nekretnine

Cod. 38615

Prodaja Kućica na splavu, Bugarska, Ruse, Dve Mogili, Mogilino

260,225.00HRK
Prodaja
Kućica na splavu

250 m²
Izvanredna seoska kuća za prodaju u blizini grada Rouse na rijeci Dunav na granici s Rumunjskom. Kuća je kompletno renovirana s prekrasnim vrtom, veli...
Cod. 38600

Prodaja Nekretnine za razvoj, Bugarska, Plovdiv, Plovdiv, pleven 7

185.88HRK
Prodaja
Nekretnine za razvoj

350000 m²
MOGUĆNOSTI ZA RAZVOJ Ovisno o rješenjima za razvoj poslovanja koje nudi Orizari Industrijski i logistički park te specifičnim potrebama svakog poslov...
Cod. 38497

Prodaja Poljoprivredno gospodarstvo, Bugarska, Sofia, Svoge, Zanoge

1,115,250.00HRK
Prodaja
Poljoprivredno gospodarstvo

1030 m²
Na prodaju je mliječna koza s tvornicom sira. Zgrada je trenutno u izgradnji. Veličina zgrade je 1030 m2. Zemljište je 5.600 m2. Nalazi se u selu Zano...
1 / 106
 
 
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB