Premještanje u Puerto Rico: sve što trebate znati!

 

 Ljubav na prvi pogled može biti naslov ovog našeg uvodnika, jer je nacija koju ćemo danas analizirati za vas i za vas, doista jedinstvena i divna. Govorimo o otoku Puerto Rico. Ova otočna država dio je SAD-a kao teritorij koji nije ugrađen, a nalazi se upravo u sjeveroistočnom dijelu Karipskog mora, vrlo blizu Dominikanske Republike i Djevičanskih otoka. Zemlja je tako puna šarma do te mjere da dobiva ime '' isla del encanto '' 'doslovno' 'čaroban otok' 'zbog magnetskog i gotovo magičnog efekta koji je primljen u svim svojim posjetiteljima. Ako ste također zainteresirani za sudjelovanje u mnoštvu ljudi koji posjećuju ovaj otok svake godine, a zatim se odlučite preseliti u Puerto Rico, nećete morati učiniti da slijedite naše savjete. Zapravo, danas ćemo vam otkriti neke vrlo važne detalje o ovoj državi, ali je investitori često ne uzimaju u obzir, što uzrokuje mnoge probleme.

                                               

 

                

                 
Počnimo s tvrdnjom da je ukupni trošak života u Puerto Ricu nešto viši nego u Sjedinjenim Državama. U usporedbi s Kinom prehrambeni proizvodi imaju povećanje cijena od oko 23%, a općenito je porez na promet 12%. Unatoč tome, mnoge stvari su znatno jeftinije, kao što su ulična hrana, restorani i kupališta, ali postoji vrlo važan element za potencijalne investitore: ne plaćate porez na glavno mjesto stanovanja ili na pasivni prihod.

Zakupnine su usporedive s onima u Sjedinjenim Američkim Državama, pa ako ste zainteresirani za ulaganje u nekretninu, htjet ćete kupiti kuću, s plaćanjem mjesečne hipoteke mnogo nižom od najamnine.

Što se tiče troškova vode i električne energije, čak iu ovom slučaju, tarifni plan se odražava u odnosu na SAD. No, uštede se daju visokim temperaturama u zemlji, koje uvijek osciliraju oko 24 - 30 ° C, što zahtijeva ugradnju klima uređaja, ali potpuno odsustvo grijača.

Na razini obrazovanja, Puerto Rico ima doista izvanrednu stopu pismenosti: 90%. Španjolski je jezik koji se najviše koristi, ali engleski se iz očitih razloga poučava u svim školama.

Na radnoj razini, počevši od 2017. godine, stopa nezaposlenosti neznatno se povećala za strance, jer je poznato da su Portorikanci u svojoj kulturi uglavnom patriotski. Poslodavci također ne osiguravaju zdravstveno osiguranje, već se moraju kupiti pojedinačno i privatno.

Pogledajmo sada cijene koje se odnose i na ugovore o najmu i na imovinu kao instrument prodaje. Što se tiče kupnje kuće u Puerto Ricu, cijene počinju od € 40,000 do vrlo visokih vrhova s ​​dodatnim luksuznim vilama. S druge strane, ako namjeravate potpisati ugovor o najmu, rješenja su među najraznovrsnijima, kako u odnosu na odabrano područje, tako i na istog vlasnika. Općenito počevši od 150 eura mjesečno (za mala i standardna stanovanja) i dobivate maksimalno 700/800 eura za veće apartmane i na obali.

Nadamo se da smo bili od pomoći i da smo vam dali sve informacije koje ste tražili kako biste krenuli na ovo putovanje topline, opuštanja i portorikanske ljepote!

Related Insights

  •  
    Premještanje u Puerto Rico: sve što trebate znati!

       Ljubav na prvi pogled može biti naslov ovog našeg uvodnika, jer je nacija koju ćemo danas analizirati za vas i za vas, doista jedinstvena i divna. Govorimo o otoku Puerto Rico. Ova otočna država dio je SAD-a kao teritorij koji nije ugrađen, a nalazi se upravo u sjeveroistočnom dijelu Karipskog ...

Povezano Nekretnine

Cod. 32477

Prodaja Ostalo (Komercijalno), Puerto Rico, Caguas, Caguas, 00725, caguas, Porto Rico

7.50HRK
Prodaja
Ostalo (Komercijalno)

25 m²
Pozdrav, molim vas da ne brkati moja poruka malo izravna. To je samo da sam španjolski, ali je financijska institucija u inozemstvu, točnije u Francus...
Cod. 5845

Prodaja 3 sobe, Puerto Rico, Caguas, Caguas, Paseo Degetau, Calle Degetau

895,570.08HRK
Prodaja
3 sobe

387 m²
Prekrasan stan za prodaju u Caguas općini, 25 minuta od San Juan.3rd katu (penthouse) ispred plivanja pool.Very privatnog i peaceful.Resort kao način ...
UNAVAILABLE
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB