Selimo se na Havaje. Emigrirani i žive na Havajima

 

 

Tko od vas nije ni sanjao, čak ni na trenutak, za opuštanje života? Možda u jednom od onih divnih mjesta, gdje je nemoguće ne biti ekstatičan. A ako vam kažemo da bi kupnja nekretnina na jednom od tih mjesta mogla biti rješenje dnevne monotonije? Da, danas smo u Realigrou stvorili mali, ali učinkovit vodič koji će vam pomoći na ovom naizgled krivudavom putu, ali zapravo vrlo jednostavan za završetak, tako da ako i vi želite naučiti više, jednostavno se morate udobno smjestiti. i pažljivo pročitajte sljedeće retke.

Kazna dana? Kupite nekretninu na Havajima! Možemo početi!

 

                   

Živjeti u američkoj državi. Ali i na otoku 4 tisuće kilometara od obale Kalifornije. To se događa kada se odlučite živjeti u ovom tropskom raju! Ali prije nego stignemo do srca našeg stupa, važno je razumjeti koje su dokumente potrebne za pristup Havajima. Potrebno, s rokom valjanosti nakon datuma predviđenog za povratak u zemlju, putovnica. Biti državom koja pripada Sjedinjenim Američkim Državama, sadašnje zakonodavstvo i za putnu dokumentaciju, je SAD.

Očito, ako se odlučite za duži boravak, bilo bi obavezno zatražiti vizu (različitu ovisno o različitim vrstama i potrebama).

Kada se ova prva prepreka prevlada, jedna od glavnih briga koja može utjecati na vas čitatelje je govorni jezik. Na Havajima, službeni je Havajac, ali, kao što smo ranije istaknuli, budući da je riječ o američkom satelitu, dobro poznavanje engleskog jezika bit će dovoljno za komunikaciju u tom stanju.

Da bismo točno razumjeli koliki je stvarni trošak života na Havajima, činilo se ispravnim uključiti mali popis troškova vezanih uz osnovne potrebe i podsjećamo da je nacionalna valuta havajski dolar.

Obrok, Ekonomski restoran 13,30 €

Obrok za 2 osobe, srednji restoran, tri tečaja € 59,83

Izbornik iz McDonaldsa (ili ekvivalentni izbornik) 7,53 €

Mlijeko (normalno), (1L) 1,47 €

Smještaj svježeg bijelog kruha (500g) 3,95 €

Riža (bijela), (1kg) 3,71 €

Jaja (normalna) (12) 3,78 €

Lokalni sir (1 kg) 9,77 €

Pileća prsa (bez kosti, bez kože), (1kg) € 9.12

Jednosmjerna karta (lokalni prijevoz) 2,44 €

 

A što ako umjesto toga analiziramo tržište nekretnina? Znali smo da svi čekate ovaj trenutak, pa smo odlučili da ga ostavimo posljednji, da imamo još potpuniju sliku.

Kako bi potpisali ugovor o najmu na Havajima, posebno u Honoluluu, cijene počinju od 1.560,45 eura po kvadratnom metru. Inače, kako bi mogli kupiti nekretninu od nule, cijene će se kretati od 6.643,06 € po kvadratnom metru.

Što reći, nadamo se da je naš mini vodič bio iscrpan. Samo vam želimo dobro putovanje!

Related Insights

  •  
    Selimo se na Havaje. Emigrirani i žive na Havajima

        Tko od vas nije ni sanjao, čak ni na trenutak, za opuštanje života? Možda u jednom od onih divnih mjesta, gdje je nemoguće ne biti ekstatičan. A ako vam kažemo da bi kupnja nekretnina na jednom od tih mjesta mogla biti rješenje dnevne monotonije? Da, danas smo u Realigrou stvorili mali, al ...

Povezano Nekretnine

Cod. 10574

Prodaja Kućica na splavu, Hawaii, Honolulu, Honolulu, Honolulu

34,448,638.51HRK
Prodaja
Kućica na splavu

790 m²
Smanjena od 8.000.000 dolara. Privatni usmjernika Marina / golf zajednice.
UNAVAILABLE
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB