Selimo se na Martinik. Izaslanstvo i živi na Martiniku

 

 

Dolazi ljeto i imamo veliko iznenađenje za vas. Dopustit ćemo vam da radikalno promijenite svoj život, uz jednostavnu kartu u jednom smjeru do jedne od najljepših karipskih destinacija na svijetu. U srcu Karipskog arhipelaga, u stvari, postoje otoci koji su domaćini jedinstvenim i bogatim mogućnostima koje treba iskoristiti! Iz tog razloga možemo samo otkriti protagoniste našeg mini vodiča. Danas, ovog vrućeg svibnja, dat ćemo vam sve informacije za kupnju nekretnine na Martiniku!

Da, srce Antila s glavnim gradom Fort-De-France nalazi se pod našim povećalom! Samo moramo početi! Vi, samo se morate naoružati papirom i olovkom, spremni zapisati sve razne savjete koje ćemo vam dati!

                   

Počnimo s tim da ovaj otok ima površinu koja je domaćin predivnom kraljevstvu: onoj tropske šume. Postoje brojne vrste koje su, čak i po pitanju divljači, prisutne na tom području. Riječ je o zemlji koju je Kristofor Kolumbo otkrio u dalekoj 1502. godini, za vrijeme njegova četvrtog putovanja, posvećenog otkriću zloglasnog "Novog svijeta". '', kako bi naglasili raznolikost istih. No, bogatstvo otoka daju i ruševine i spomenici koji svjedoče o jedinstvenoj povijesnoj prošlosti.

Lokalno stanovništvo je većinom afričko, no posljednjih godina demografska stopa porasla je zbog brojnih turista koji su, jednom na licu mjesta, kasnije pretvorili u građane, kupili nekretninu, a zatim ulagali u lokalnu ciglu. službeni je francuski, ali kulturno bogatstvo mjesta karakteriziraju ne samo tradicija hrane i vina, nego prije svega jezikom. Naime, književnost otoka je kći poznatih pisaca poput Patricka Chamoiseaua, Édouarda Glissanta, Aime Césairea, Frantza Fanona, Josepha Zobela i mnogih drugih.

Glazbeni žanr i ples su raznovrsni i plesani i neprekidno svirani na ulicama gradova i, kao što se može zaključiti, najvažniji je festival karnevala.

Koji su dokumenti za pristup ovom raju?

Osobna iskaznica ili putovnica je ambivalentna. Nadalje, treba imati na umu da trenutno ne postoje posebne kritične situacije na razini sigurnosti.

Kao „satelitska“ Francuska država, trenutna valuta je euro. No, unatoč tome, troškovi života pokazuju se nešto drugačijim od europskih standarda.

Detaljno analiziramo ove varijacije:

Smještaj svježeg bijelog kruha (500g) € 2.19

Jednosmjerna karta (lokalni prijevoz) 1,30 €

Razni komunalije mjesečno 180 €

A što je s kupnjom nekretnina?

Mali pariški Antili, koji uživa dobru arhitektonsku baštinu, predstavlja širok spektar izbora. Počinje od najmanje 300.000 eura da bi se došlo do znatno viših iznosa. Mini vodič dana je gotov! Želimo vam ugodno putovanje da otkrijete jednu od najčistih zemalja na svijetu!

Related Insights

  •  
    Selimo se na Martinik. Izaslanstvo i živi na Martiniku

        Dolazi ljeto i imamo veliko iznenađenje za vas. Dopustit ćemo vam da radikalno promijenite svoj život, uz jednostavnu kartu u jednom smjeru do jedne od najljepših karipskih destinacija na svijetu. U srcu Karipskog arhipelaga, u stvari, postoje otoci koji su domaćini jedinstvenim i bogatim ...

Povezano Nekretnine

Villa F4 tipa hacienda na parceli od 602 m2 s prekrasnim pogledom na Karibi more i oguljene planine. Opremljena je u prizemlju unutarnjeg bazena okruž...
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB