Selio se u Guadeloupe. Emigrirani i žive u Guadeloupu.

 

Otok Antili, poznat u cijelom svijetu zbog svoje netaknute ljepote, današnji protagonist je mali komadić raja! Napokon je stigla dobra sezona i mnogi su mislili da odlaze na put ili se trajno kreću u novu naciju. Motivacije su među najrazličitijima, jer znamo da svaki kupac ima različite potrebe. Ali što ako vam kažemo da nacija dana može dati val sreće svim investitorima? Pa, ako ste znatiželjni da saznate više, jedino rješenje je da se naoružate papirom i olovkom da biste mogli zapisati sve što ćemo vam reći.

Kupnja nekretnina u Guadeloupu bit će vaš adut za budućnost!

Što čekate? Počnimo naš mini vodič!

                                                 

                  

Počnimo s osnovama, odnosno zemljopisom teritorija. Uz jedinstvenu vegetaciju i tipično antilansko, nemoguće je ne iznenaditi se. Brojne su tropske voćke, područja potpuno prekrivena cvijećem s živim bojama i močvarama. Fauna je također vrlo bogata, osobito morska.

Općenito, područje je uglavnom planinsko, osobito u glavnom gradu.

Ali koji su dokumenti za pristup na ovom otoku?

Kao prekomorska regija Francuske, dovoljna dokumentacija predstavlja putovnicu ili osobnu iskaznicu koja vrijedi za putovanje u inozemstvo. Državljani Europske unije koji putuju na otok zbog radnih razloga ne trebaju boravišnu dozvolu.

Glavna djelatnost koja na otok donosi veliki broj kapitela je turizam, očito s obzirom na prisutnost zavidne krajobrazne baštine. Najdražim su posjetiteljima građani Sjedinjenih Država, Kanade i Francuske, ali ne postoji nedostatak interesa europskih stranaca.

Sada smo usred našeg mini vodiča: što je stvarni trošak života?

Recimo da je ovo zemljište pogodno za one koji uživaju u prilično velikoj količini sredstava za ulaganje, s obzirom da je to rajska stvarnost. Kako bismo bolje shvatili o kojim brojkama govorimo, odlučili smo umetnuti mini popis cijena za košaru roba i, općenito, troškove koji stižu kada dođemo u ovu zemlju.

 

Obrok, jeftin restoran 30,00 eura

Mlijeko (normalno), (1 litra) 10,00 eura

Svježi bijeli kruh (500 g) 9,46 €

Riža (bijela), (1 kg) 4,00 eura

Jaja (normalna) (12) 2,68 eura

Lokalni sir (1kg) 6,00 eura

Pileće grudi (bez kosti, bez kože), (1 kg) 9,61 €

Jednosmjerna karta (lokalni prijevoz) 3,00 eura

Napokon stižemo u dio ovog članka koji smo svi čekali: kupnju nekretnine u Guadeloupu. Kao što smo ranije rekli, ovo je stvarnost koja je vrlo blizu izrazito visokom ciljnom tržištu. Zgrada se kreće od 1.300 do 3.000 eura po četvornom metru, a valja napomenuti da se tržište nekretnina u 2017. godini snažno razvija.

Što čekate? Sada kada imate sve potrebne informacije, možete sigurno krenuti u otkrivanje ove prekrasne zemlje.

Related Insights

  •  
    Selio se u Guadeloupe. Emigrirani i žive u Guadeloupu.

      Otok Antili, poznat u cijelom svijetu zbog svoje netaknute ljepote, današnji protagonist je mali komadić raja! Napokon je stigla dobra sezona i mnogi su mislili da odlaze na put ili se trajno kreću u novu naciju. Motivacije su među najrazličitijima, jer znamo da svaki kupac ima različite potreb ...

Povezano Nekretnine

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB