Preselio se u Grenadu. Izaslanstvo i živi u Grenadi

 

 

Nakon analize glavnih turističkih i neturističkih destinacija, idealnih za preseljenje, nedvojbeno identificiramo doista jedinstvenu i neponovljivu stvarnost. Uronjen u Karibsko more, nesporni protagonist našeg mini-vodiča danas je otok Grenada.

Savršeno mjesto za početak ispočetka, ulaganje u tržište nekretnina i šire. Kupnja nekretnina u Grenadi mogla bi se pokazati kao profitabilan, ali prije svega pobjednički izbor, kako bi vam omogućio da u potpunosti promijenite svoj život. Kako? ste znatiželjni da saznate više? Jeste li se radovali saznanju koliko je isplativo ulaganje u ovu zemlju? Pa, sve što trebate učiniti je da se udobno smjestite i naoružate olovkom i papirom. Mini vodič potpisan od Realigra, upravo počinje!

             

Počnimo s osnovama: gdje se nalazi ovaj otok?

Današnja država nalazi se u jugoistočnom dijelu Kariba, a druga je najmanja i naj nezavisnija država na američkom kontinentu. Podložno godinama kolonizacije, trenutno se pojavljuje kao monarhija, ovisna o engleskoj kruni. Članica Commonwealtha nema oružane snage, a obrambeni sustavi preneseni su na regionalni sigurnosni sustav, a gospodarstvo doživljava razdoblje regresije, zbog čega je pogodno da strani ulagači udruže svoje resurse. u ovoj zemlji.

Službena valuta je Istočnokaribski dolar, a trenutačno se država smatra pravim poreznim utočištem. Još jedan razlog koji svake godine privlači sve više novih turista koji se odluče naseliti u ovoj zemlji. Unatoč činjenici da poljoprivreda ima odlučujuću ulogu, turizam je ključ za cjelokupni gospodarski sustav, a netaknute plaže su snaga lokalnog gospodarstva, tako da su prisutne u prvih deset najljepših obalnih stvarnosti na svijetu.

Ali koji su dokumenti za pristup svemu tome? Obvezna je putovnica, s preostalom valjanošću od najmanje šest mjeseci, od trenutka dolaska u zemlju. Viza je potrebna samo ako namjeravate ostati duže od tri mjeseca.

A troškovi života?

Kako bismo bolje olakšali cjelokupnu viziju, odlučili smo umetnuti mali stol, navodeći različite cijene koje se odnose na košaru bitnih dobara, te troškove koji bi se mogli susresti jednom u Grenadi.

Ekonomski restoran 8,03 €

Obrok za 2 osobe, prosječni restoran, tri jela 45,74 €

Izbornik iz McDonaldsa (ili ekvivalentni izbornik) 3,28 €

Nacionalno pivo (0,5 L na slavinu) 1,64 €

Uvezeno pivo (boca od 0,33 l) 2,30 €

Mlijeko (normalno), (1L) 2,01 €

Smještaj svježeg bijelog kruha (500g) 1.64 €

Riža (bijela), (1kg) € 1.05

Jaja (normalna) (12) 2,62 €

Lokalni sir (1 kg) 9,38 €

Osnovni (Struja, grijanje, klima, voda, smeće) za stan od 85m2 € 53,55

I kupiti nekretninu?

Počinje od najmanje 300 eura mjesečno za potpisivanje ugovora o zakupu u središtu glavnog grada, dok su za stvarnu kupnju stana cijene i dalje vrlo povoljne u odnosu na prosječnu karipsku realnost.

Što reći, nadamo se da je naš mini vodič bio funkcionalan za vaše potrebe. Samo vam želimo dobro putovanje!

Related Insights

  •  
    Preselio se u Grenadu. Izaslanstvo i živi u Grenadi

        Nakon analize glavnih turističkih i neturističkih destinacija, idealnih za preseljenje, nedvojbeno identificiramo doista jedinstvenu i neponovljivu stvarnost. Uronjen u Karibsko more, nesporni protagonist našeg mini-vodiča danas je otok Grenada. Savršeno mjesto za početak ispočetka, ula ...

Povezano Nekretnine

Cod. 21636

Prodaja Vila, Grenada, St Patrick, Sauteurs, Mt Rodney

3,286,741.21HRK
Prodaja
Vila

929.03 m²
Nedavno izgrađena, potpuno namješten, 2 kata kuće u lijepom Grenada, 4 spavaće sobe (en-suite Glavna spavaća soba) 3 kupaonice, 2 dnevne boravke, veli...
Cod. 18375

Najam 2 sobe, Grenada, St George, St George, Mitchells Lane The Villa Archibald Ave

3,298.98HRK
Najam
2 sobe

185.81 m²
Visionview Apartmani ...... tropski raj .... biti dio Grenada ambijentu. Great Location, a apartman za parove, obitelji ili prijatelja da posjetite i...
UNAVAILABLE
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB