Upijajte sve i idite na Cayman: vodič za pobjedu ulaganja u nekretnine!

 

S iznenadnim dolaskom hladnoće u mnogim dijelovima svijeta, ono što je najpoželjnije je nesumnjivo malo topline. Možda cijele godine ...

Ako ste željni saznati kako napraviti dobru investiciju u jednom od najljepših mjesta na svijetu, jednostavno slijedite naš mini vodič.

Danas ćemo vam dati sve korisne savjete za kupnju nekretnina u Kajmanu.

                 

Počnimo s osnovama, koji su dokumenti potrebni za pristup ovom raju?

 

Za ulazak na otoke trebate samo važeću putovnicu (6 mjeseci od datuma povratka), ali ako ste zainteresirani za traženje posla, tada ćete morati dobiti dozvolu prije dolaska.

To može biti od 3 do 5 godina i mora se obnoviti.

 

Što se tiče zdravstvene zaštite, medicinski centri imaju visoku cijenu, ali izvedbe su uistinu iznimne. Obuhvat obitelji je oko 300 eura.

 

Trenutna valuta je Kajmanski dolar (vrijednost 0,94 eura). Kako je nacija porezno utočište, nije teško otvoriti tekući račun. Jedini potrebni dokumenti su:

 

- putovnicu

- dokaz identiteta

- dokaz o nelegalnom porijeklu novca

 

Što se tiče troškova života, najam je jedan od najvažnijih troškova u proračunu pojedinca ili obitelji. Govorimo o vrlo ugodnom mjestu za život, tako da je sve savršeno srazmjerno čak i na razini usluga koje se nude, od obrazovanja do izvrsne infrastrukture, do političke stabilnosti.

 

Čak i na tržištu nekretnina cijene su prilično visoke, ali, vrlo važno, ne postoje porezi bilo koje vrste koji bi se primjenjivali na imovinu.

Tržište nekretnina podijeljeno je na dva područja: u obalnom području (najpopularnija je plaža Seven Mile) i zaleđu.

Među najljepšim i živahnijim mjestima su: Grandview, Sunset Cove, Laguna del Mar, Seagull Condominiums. Lacovia, Suvereni, Pinnacle.

Mjesečna najamnina kreće se od 1.400 do 8.500 eura

 

Ali, ako ste spremni uložiti potpuno u lokalnu ciglu, kupujete zdravu nekretninu, znajte da ćete se za cijene na tržištu složiti bez sjene sumnje kupiti jednu od prekrasnih vila.

 

Ostala područja koja su idealna za iznajmljivanje su: South Sound (od 1.400 € do 4.340 € mjesečno); Canal-Front Živi s vrijednošću nekretnine koja varira od ispod 100.000 do nešto manje od milijun eura, od srednje do ekstra luksuzne; Prospect & Red Bay (1.100 do 2.500 €)

Zatim se tu sve malo otkrivaju područja koja su malo divlja i netaknuta, a time i mnogo jeftinija.

Samo da navedem nekoliko:

 Savannah, Donja dolina, Newlands i Pedro St. James, Beach Bay, Frank Sound & Cottage, Bodden Town, Sjeverna strana i East End, Sjeverna strana dnevni, Rum Point, Kajmanski Kai.

 Što reći, ti si razmažen za izbor.

Vi samo trebate napraviti svoju kartu, mi u Realigru vam želimo dobar put

Related Insights

  •  
    Upijajte sve i idite na Cayman: vodič za pobjedu ulaganja u nekretnine!

      S iznenadnim dolaskom hladnoće u mnogim dijelovima svijeta, ono što je najpoželjnije je nesumnjivo malo topline. Možda cijele godine ... Ako ste željni saznati kako napraviti dobru investiciju u jednom od najljepših mjesta na svijetu, jednostavno slijedite naš mini vodič. Danas ćemo vam d ...

Povezano Nekretnine

Cod. 6920

Prodaja Vlastelinsko poljoprivredno gospodarstvo, Cayman Islands, George Town, George Town, C/

Reserved negotiation
Prodaja
Vlastelinsko poljoprivredno gospodarstvo

170 m²
SOLARES urbanizirani, na cesti Baytoa, pored Hispanoamericana Ave, ili, puno od 170mts2 i više, sa svim instaliranim uslugama, TITLES dostupni, 30% po...
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB