Prelazak u Arizonu. Emigranti i žive u Arizoni

 

 

 S pukotinom u zemlji, dubokom oko milju, isklesanom iz rijeke Colorado, stvorio je Grand Canyon, čudesnu stjenovitu dolinu s prekrasnim pogledom. Već razumijete koja će danas biti zvijezda našeg mini vodiča, zar ne? Da, danas ćemo razgovarati o jednoj od najatraktivnijih američkih nacija s jakim kulturnim identitetom: Arizoni! Ova zemlja uvijek opisana kao sunčana, s glavnim gradom Phoenixom nije idealna samo za uživanje u alternativnom odmoru. To bi mogla biti i izvediva opcija za početak ispočetka, ulaganje u tržište nekretnina.

Kupnja nekretnine u Arizoni mogla bi biti rješenje koje će vam omogućiti da zaokrenete svoj život ... pa što čekate? Udobno se povežite: naš mini vodič sa svim informacijama koje su vam potrebne za postizanje ovog važnog koraka uskoro počinje!

 

             

Polazimo kao i uvijek od osnova, odnosno iz dokumentacije potrebne za pristup Arizoni. Budući da je američki sustav federalni sustav, zakonodavstvo je u većini slučajeva homogeno. Također u ovom slučaju, što se tiče dokumenata koji se mogu ući u ovu državu, postoji zakonska usklađenost.

Iz turističkih razloga i u trajanju ne dužem od 90 dana, takozvani 'USA Esta modul' koji vam jamči da ćete putovati u okviru programa za odricanje od vize, a kako biste izbjegli duge birokratske postupke bit će obvezan, zajedno s putovnicom. i marljiv. U ostalim će slučajevima biti obvezan zahtjev za vizu.

Nakon prolaska administrativne prepreke započinjemo do srca našeg mini vodiča, detaljno analizirajući cijenu vidokruga u Arizoni. Radi praktičnosti i kako bismo našim čitateljima omogućili neposrednije čitanje američkoga ekonomsko-političkog stanja, obratit ćemo se Phoenixu, umetanjem malog popisa roba i usluga prve nužde, s relativnim cijenama.

Obrok, jeftini restoran 12,00 $

Obrok za 2 osobe, prosječan restoran, troredni 60,00 USD

Izbornik iz McDonalds-a (ili njemu sličnog izbornika) 7,50 USD

Mlijeko (normalno), (1L) 0,56 USD

Smještaj svježeg bijelog kruha (500 g) 2,47 dolara

Riža (bijela), (1kg) 4,52 dolara

Jaja (normalno) (12) 2,10 dolara

Lokalni sir (1kg) 10,38 dolara

Pileća prsa (bez kostiju, bez kože), (1kg) 9,51 USD

Karta u jednom smjeru (lokalni prijevoz) 2,00 USD

Mjesečna pretplata (puna cijena) 64,00 USD

Osnovni (Struja, Grijanje, Klima, Voda, Smeće) za stan od 85m2 170,20 kn

Nakon što smo vidjeli cijene života u Arizoni, napokon možemo ući u sektor koji nam je najdraži: sektor nekretnina!

Da biste kupili nekretninu u većini gradskih područja, cijene su oko 1.509,10 dolara, dok, kako biste zaključili zakup, još uvijek u glavnim gradovima, cijene počinju od 883,47 dolara.

Što reći, nadamo se da je naš mini vodič bio iscrpan. Što čekate? Potrčite da napravite putovnicu, jer vas čeka Arizona!

Related Insights

  •  
    Prelazak u Arizonu. Emigranti i žive u Arizoni

         S pukotinom u zemlji, dubokom oko milju, isklesanom iz rijeke Colorado, stvorio je Grand Canyon, čudesnu stjenovitu dolinu s prekrasnim pogledom. Već razumijete koja će danas biti zvijezda našeg mini vodiča, zar ne? Da, danas ćemo razgovarati o jednoj od najatraktivnijih američkih nacija ...

Povezano Nekretnine

Moderan, prostran i elegantno namješten, jedinstveni izvršni dom ugrađen u ekskluzivnom i sigurnom slijepoj ulici Po narudžbi Kuće stanova nadopunje...
Cod. 32722

Prodaja Kućica na splavu, Arizona, Maricopa County, Phoenix, 2343 East Orangewood Avenue

4,687,923.09HRK
Prodaja
Kućica na splavu

263.29 m²
749k $ u jugozapadnoj SAD-u Arizona Biltmore području kuće za prodaju! Ovo je nevjerojatna prilika za kupnju kuće koja se kreće spremna u podnožju Pie...
Cod. 5662

Najam 2 sobe, Arizona, Maricopa County, Phoenix, Phoenix

11,266.04HRK
Najam
2 sobe

65 m²
apartman za iznajmljivanje
Cod. 17811

Prodaja Vila, Arizona, Maricopa County, Wickenburg, 790 W. Bralliar Rd

15,021,382.40HRK
Prodaja
Vila

465 m²
Radi se o kući velikoj 465 m² (uglavnom namještenoj) s pansionom i 8 hektara ili 80.000 m² najboljeg građevinskog zemljišta. Jedan od najljepših inve...
UNAVAILABLE
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB